17 maj 2009

Söndagsmys

Strötittar på tv och har njutit av gårdagens rester av club sandwich. På bordet står en oöppnad Ben & Jerrys (har inte ätit av den som planerat, varken fredag eller lördag). Baltis är rastad, nagellacket håller på att torka och snart är det läggdags, kan det bli en bättre avslutning på en härlig helg?

Jag kokade sirapen ikväll, 1h 15 minuter och hällde i tre msk socker extra. Nu står den i burkar och svalnar, blev ca 1l. Smakade bra men jag äter ju sirap en gång om året så jag vet ju inte riktigt vad jag ska jämföra med. Får se när den svalnat om konsistensen är för trög. Har gjort en burk till grannen och en till Lilla Ylleröd så får de avgöra, bild tar jag imorgon när det svalnat och lock och etikett är på!

Imorgon är det premiär för mig på bilbingot och det startar 18:45, säljarna ska mötas 17:15 så jag får gå dit direkt efter att bussen från skolan landat i Linderöd, håller på till 21:30 så det blir en trött Baltis som hämtas från dagis. Tur att Karin ska ropa bingot samma datum som jag ska sälja så att de inte lagt sig när jag ska hämta honom!


Jag har fått i läxa från instruktören på F&S att varje kväll göra 10 sit-ups på min pilatesboll och det låter inte som så många men det är bra mycket jäkligare att göra dem där uppe.


Cassall gymball 70 cm, Stadium, 289 kr

Godnatt och sov gott!

1 kommentar:

  1. Godmorgon mitt hjärta!!! Har du sovit gott?
    Puss, Ma_____

    SvaraRadera