15 maj 2009

Det svider i ögonen redan

Nyss hemkommen från träningen och det svider redan i ögonen. Men vad tusan det är fredag, ska mysäta och man får inte lägga sig före tolv på helgen ;)

Vid 15 cyklade jag till bussen och på F&S startade jag med att springa på löpbandet, 15 min på level 9 och en minut på 10 (går inte högre). Efter det var det dags för 60 minuter core (mage och rygg i fokus) och sedan var man ganska slut... Jag köpte en ny träningsväska för ett tag sedan som jag verkligen kan rekommendera!
På väskans ovansida finns två clipslås med remmar som man använder för att fästa sin yogamatta med, perfekt! En ficka på kortsidan, en på ovansidan (perfekt till medlemskortet och deras schema). Innerficka med nät och långt axelband förutom vanliga handtag. Tillräckligt stor för att ha alla träningskläder, skor och handduk, hygienartiklar och ibland också skolböcker : )


Peak performance från Stadium, 499 kr

På väg hem handlade jag allting på mobilens matlista och det vägde riktigt mycket så jag fick tränat fler muskler på promenaden till bussen och till cykeln!

Nu blir det fredags-mys-mat bestående av bröd, brie, soltorkade tomater (Ridderheims) och vitlöksost med sallad till. Mums!!! Köpte även sesamfrön i lösvikt för jag ska prova att göra egna chickenbits på kycklingfilé. Vill undvika alla tillsatser. Och en Ben & Jerrys caramel chew chew åkte också med ner i korgen, har inte ätit det sedan januari!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar