27 maj 2009

Grupparbete onsdag

Det har varit en lång dag idag, vi möttes upp 9 och jobbade till 16, kom just hem. Vi kompletterade först förra arbetet för det var några saker läraren tyckte vi missat. Vi kände det på oss men hade tidsbrist förra gången och slarvade lite eftersom vi visste att vi kunde komplettera det. Vi var klara lagom till lunch och åt på Metropol för en gångs skull.
Efter lunch började vi på arbetet som ska presenteras på tisdag och kl 15 hade vi handledning. Tur var det för instruktionerna vi får av denna läraren är tvetydiga och vi hade missuppfattat en del. Så vi ska träffas kl 10 imorgon och sitta hela dagen och vi MÅSTE bli klara för på fredga har jag fullspäckat schema och vill inte sitta med det till helgen heller. Det räcker att sitta en stund på måndag för att öva på presentationen och göra en enkel powerpoint.

Första uppgiften är att teoretiskt förankra de kalkyler vi använt i de sista övningarna och andra uppgiften är att beskriva de verktyg för ekonomistyrning som konvcernen Fenix behöver använda samt vilka kalkyler de får ut mest information av då de är ett handelsföretag. Sista uppgiften är att analysera och beskriva ekonomistyrning från ett HR-perspektiv och det ska vi gör agenom att behandla det balanserade styrkortet. Så vi har att göra imorgon ; )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar