7 maj 2009

Krogrundan 2009

Då var anmälan gjord till Linderöds krogrunda 2009! Den 27/6 är årets event och temat i år är kändisar.

Av dem som anmäler sig delas man upp i lag om ca 10 pers. Så om 100 anmält sig blir 10st utvalda att stå för förrätt, 10 st för varmrätt och 10 st för dessert. Om man ska stå för en måltid får man reda på detta i förväg. Man träffas utklädd vid 17-tiden på idrottsplatsen och får en lista på vilka man ska samla ihop om man har lagat en maträtt eller hos vem man ska vara om man ska äta hos ngn. I samlad glad tropp cyklar man till den som står för förrätten och äter. Efter det ser man vilken adress man ska vara på för varmrätt och alla skiljs åt och cyklar i lite berusat tillstånd till den nya adressen. Där är oftast någon annan som också ska till samma adress. Efter varmrätten blir det en än vingligare cykeltur till desserten och principen om ny adress och nya grupper fortsätter. De flesta kan efter desserten ta sig någorlunda helskinnade tillbaka till idrottsplatsen vid 21:30 och där fortsätter drickandet på dansbanan till ett live-band som spelar diverse covers. Hemfärdstid individuell.

Förra året var det tema bad taste på utklädningen och det var superroligt. Vinnaren utser nästa års tema och detta året är alltså temat kändisar och jag vet precis vem jag ska vara *fniss* bild kommer den 27/6... vet i alla fall att ett av dessa tre paren kommer att sitta på fossingarna...



Min granne var så härligt berusad förra året när vi cyklade hem på morgonkvisten att hon trillade ett antal gånger och det var inte när hon cyklade utan när hon gick bredvid cykeln ; ) så rolig är krogrundan!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar