9 juli 2009

Superduper-duktiga

Emma och jag har just sprungit långa skogsrundan, jag har inte varit ute på minst tre veckor. Men tack vare att jag hade sällskap så stannande jag inte en enda gång! Det har nog bara hänt nästan en gång och då med lite powerwalk-fusk i sista uppförsbacken.

Kollade avståndet på Eniro och det är 3,6 km från brevlådorna, 4 km som jag brukar skriva med start och mål från mitt hus. Det tog oss i alla fall 18 minuter vilket är en km-tid på ca 5 minuter vilket jag tycker är bra. Det är ju inte raksträcka, platt mark och asfalt direkt...

Kollade brevlådan och den lila höst-koftan jag vann på Tradera hade kommit och passade, dessutom var den sötare i verkligheten än på bild! Kul!

Nu blir det dusch och nattmackor och så ska jag titta på Vi hade i alla fall tur med vädret igen.

Börjar 12 imorgon så jag behöver inte cykla hemifrån förrän 11 och jag ska ha en cykel med mig som jag kan ha i Hörby för att ta mig till och från jobb snabbare med tanke på bussen.

1 kommentar:

  1. Ja gud va duktiga vi var. Efter min språngmarch till bussen trodde jag att jag hade tappat all kondis:). Då kanske du hänger med mig på göteborgvarvet nästa år? Det är mitt mål. Tack för en trevlig tur. Kram

    SvaraRadera