22 juli 2009

Städat

Då var det undanplockat överallt förutom i sovrummet.
Denna gången hittade jag också grejer bland berget av prylar på köksbordet. En 12 mm bred titanring jag vann på Tradera, den var lite liten så jag visar den när den passar ringfingret. Och en öppnad förpackning soft tortillas från förr förra taco-frosseriet, mindre trevlig färg på bröden kan jag tillägga. Och två förpackningar Lindt mörk choklad (havssalt + blåbär) som jag glömt att jag köpt.

Halva dubbelsängen består av nytvättade kläder för jag har varit flitig att tvätta men problemet är att jag har två galgar lediga och ca 30 plagg som ska hängas upp förutom allt som ska vikas och en tom tvättunna. Mitt garderobsutrymme kräver egentligen att tvättunnan är full. Så jag vet inte hur jag ska lösa det, får tvätta mer sällan kanske.

Nu ska jag koppla av en kvart med slö-tv och B&J sen är det nattdags och jag ska upp vid 9 senast imorgon så jag hinner lösa klädproblemet, dammsuga, bädda rent, diska, tvätta badrummet och moppa golvet. Dammtorkningen hinner jag inte med innan besöket så det får vänta till en annan dag : (

Natti natti!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar