18 juni 2009

Rökfri dag 4

Det har gått ganska bra idag. Joakim har också slutat röka och vi insåg att vi slutat samma dag! Men han har snusande att tampas med efter också så jag har tur.

Nu har jag superstädat, bäddat rent och fixat tvätt. Insåg att jag kan bara handla fem tröjor till sen är stången (3m) slut för topar/tröjor och jag kan ju inte börja nalla på den för byxor och kjolar som hänger nedanför för den är också snart full. Ändå har jag packat ner en del i rullådor under sängen. Attans.

Nu ska det bakas tårta och duscha sen lovar jag att jag är helt slut! Och mamma sa att jag fick packa upp min present kl 00:01 om jag ville. Ska nog göra det.

Jag skulle vattna tomatplantorna i uterummet innan idag och när jag kom ut där satt Kajsa (Baltis kompis) där utanför glasdörrarna och tittade in. Lilla rymlingen...hon fick komma in och sen följa med en stund senare när jag ändå skulle cykla förbi hennes gård.
Baltis blev förbannad för att hon ville titta på hans aktivitetsboll och jag blev förbannad för att han ville äga den och det var ett herrans liv.
Hon ska bo här i 10 dgr med start nästa vecka och jag får nog packa undan en del grejer. Men hon får äta och dricka ur Baltis skålar det har jag lärt honom så där är ett problem mindre!

1 kommentar: