24 juni 2009

Jobbonsdag

Ja då var ännu en dag till ända snart! Kom hem för en timme sedan och dagen har gått fint! Leveranserna kom idag så vi packade mest upp. Imorgon öppnar jag så det blir en tidig morgon!

Förra gången jag var förkyld satt hostan i ganska länge efteråt och jag köpte hostmedicin för både ret- och slemhosta. Denna gången fick jag rethosta och tog fram flaskan. "Hmmm...vit medicin, måste smaka mint" tänkte jag. Och drack den som en shot. Kan tänka er minen jag fick när jag upptäckte att det inte var mint utan LAKRITS. Usch pi örk fy för fan tänkte jag istället. Nu när jag tar den måste jag hålla för näsan för ner ska den.
Eftersom tandkräm smakar mint och förhoppningsvis alla borstar tänderna hade det väl varit bättre att smaksätta den med mint istället?

Jag fick aldrig superrensat igår så det blir ikväll istället + fotbad igen för trötta ovana fötter behöver det efter en dag av stående och gående.
Jag har haft mina skönaste ballerinas på mån+tis men kände att det inte gick så bra. Innan jobb idag gjorde jag en raid i gästhuset och hittade ett par inneskor (sådana med paljetter på) som var oanvända och dem har jag haft idag, jätteskönt. Linas kommentar när jag berättade var att om man hittar ett par oanvända skor som man inte vet att man har men som är just sådana man letar efter då har man för många par skor ; )
Jag använde sådana inne mycket för men Baltis fick för sig att plocka av alla paljetter och pärlor med framtänderna. Hoppas att han glömt hur kul han tyckte det var för jag behöver dem i fint skick denna och nästa vecka. Sen kan han få förstöra dem!

Kom på när jag ätit lunch idag att jag blivit så rökfri att jag glömde ta på plåster idag. Det märkte kroppen efter maten kan jag berätta. Men det fick ju gå.

1 kommentar:

  1. Nu har jag skrattat en god stund igen.
    Kunde se o höra dig vid intaget av hostmedicin.
    Hälsa Lina o tacka för gräddisarna!
    Jättegrattis till ickeröket!
    Puss, Ma___

    SvaraRadera