10 augusti 2009

Sovmorgon...

Vaknade vid halv nio av att mobilen ringde, sprang ut i vardagsrummet och såg att det var jobb. Ville inte riskera att de frågade om jobb idag så jag screenade samtalet... taskigt men jag ville ha mina lediga dagar fram till torsdag och inte bara en dag här och en dag där. Gick och la mig igen och visste att jag med bruten sömn säkert skulle sova myyycket längre än vanligt.
Somnade och vaknade 11 när mobilen ringde igen men då tog jag det. Söta Lina frågade om jag ville med på roadtrip till Kivik och det var en fantastisk idé sa jag samtidigt som jag gjorde mitt bästa att inte låta nyvaken!!Så klockan 13 cyklar jag mot byn och tar bussen en hållplats och möter upp henne där. Ska bli superkul!

Fem minuter senare ringde jobb igen och då tog jag det och fick frågan om jag kunde lösa en kris på lördag. Självklart, behöver lördagslönen så då jobbar jag 8h och får betalt för många fler, härligt!!!!!!!!

Nu blir det löprunda i regnet så liten får rastas ordentligt innan han ska passa huset sen dusch och frukost och vips iväg! Baltis är en rackare på att passa huset trots att han är en golden. Men han beter sig inte som en golden när han får ett sådant uppdrag. När mamma går med honom i stan på nattrundan passar han henne som en hök och ingen får komma nära. Likadan är han när han är hemma själv. Ingen får komma nära hans hus för då är det HANS hus. Är jag hemma släpper han allt ansvar för då är det ju mitt hus ; )

1 kommentar: