14 augusti 2009

Jobbfredag

Imorse satt jag på trappan och drack min frukost-Naturdiet och tyckte i mitt sömndruckna tillstånd att kornas råmande kom från fel håll. Men tänkte inte så mycket mer på det. Fick reda på ikväll att de vaknat uppe på Karlssons gård några hundra meter från mig av 47 kor som stått utanför sovrummet!!! Så deras gräsmatta är ju ganska förstörd kan man säga. Efteråt hade kossorna promenerat upp på min väg men stannat halvvägs innan de lockades iväg av ägaren. Jag hade haft svårt att beskriva i ord mina känslor om kossorna trampat ner min trädgård. Ytterliggare ett 30-tal kor hade rymt men stannat i skogen. Tydligen hade de haft öppet hus på naturreservatet bredvid området där jag bor igår och "någon" hade valt att inte stänga grinden (för tredje året i rad).

Jobbade på extrajobb nr 1 till kl 16 och då var det 57 personer i kön... kändes som att man ville trolla fram några extra kassor för alla stackare som stod och väntade, en fredag och allt. Men tiden flög iväg och sedan tog jag bussen och jobbade ett par timmar på extrajobb nr 2. Nu blir det nog inte mer där men det har varit en trevlig tid i sommar!

Kom hem vid 20 och 20:45 snörade jag på löparskorna och tog med Baltis på Boarpsrundan. Valde den för att jag inte vågade springa i skogen när skymningen kom... det var skönt att springa idag och det blir lättare och lättare för varje gång.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar