16 januari 2011

Tittut sa Dracula...


Som ni ser är det full gång med färgning av hår och bryn här i casa Bunkeflo. På tiden. Väck med di gråe : ) ja inte i brynen då, dit har de inte spridit sig tack och lov. Ni aaanar inte vad jag ser fram emot fredag om ca 2v... det har med ansiktshår att göra kan jag säga, mer får ni inte veta förrän det är dags : ) hihi, låter lite creepy men det bjuder jag på!

Dagen har annars bestått av tvätt mellan 10-14 och faktiskt också 18-22. Lyxigt med flera tvättstugor om man nu ser delad tvättstuga som något positivt. Idag var det inte så i alla fall då jag fick börja med att sopa och torka för att här bor en massa skitiga människor : ) men det är synd om dem, inte om mig för jag kan konsten att städa efter mig!
Vid 14 mötte jag upp lillasyster i Limhamn och vi körde till Kockums för att motionssimma. Trodde vi. En kollega mötte också upp oss där och när vi skulle visa upp våra klippkort fick vi veta att vi hade typ 12 minuter på oss att simma för sen stängde de bassängen. Alltså 14:30 både lördag och söndag. Riktigt dåligt och snopna blev vi! Så vi vinkade adjö till vår fina kollega som tagit sig i kragen trots hård lördagkväll och istället åkte vi till F&S på Ön och tränade ett pass cirkelfys. Det var premiär för Sandra och hon gillade det, synd bara att hon var förkyld och hade problem att andas. Lär känna av i musklerna imorgon att jag gav allt, 10 stationer x 3 varv med 1 minuts vila mellan varv 1 och 2 sedan ingen vila. Puh!

Nu är det dags att hoppa i lopplådan : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar