9 januari 2011

Fab Five's fondue frenzy

Igår kl 18 var det dags för fest! Linda, Lina, Emma och Anette hade tackat ja till min fondue-knytis och hade bästa partyhumöret med sig!

Ostfondue, vilt- och räkfondue och sist chokladfondue stod på menyn!

Det var mycket skratt, mycket tjejsnack, mycket mat och mycket drinkar, precis som det ska vara på tjejmiddag!

Vid halv två begav sig gästerna men jag kom först i säng vid tre. Lille Baltis hade varit så snäll och lugn hela kvällen så han fick en lång och välbehövlig promenad i natten!

Gick upp först kl 12 idag och har spenderat lika delar tid vid disken som i soffan! Sov dåligt i natt, skottade väldigt mycket hård snö igår och hade träningsvärk i underarmarna som väckte mig ofta. Blandning av kramp och domning, usch!
Det är faktiskt först nu Baltis har orkat gå ut. Han är van vid att sova innan midnatt så hans dygnsrytm är helt ur balans och han gick direkt från sovrummet till filten i soffan och sov vidare där! Men nu är han pigg och leker i snön. Ett par timmar kvar av städning innan det är dags av cykla mot bussen!

All trötthet och slöhet idag är väl värt, det var en hiskeligt rolig kväll igår som vi alla var ense måste upprepas snart!

Typ 17:59 blev det sista klart...

Ostfondue på cheddar och grevé från Möllans ost, doppade lantbröd, broccoli och torkade aprikoser.

Emma ansvarade för köttet och hade med vildsvin och hjort : ) hjorten blev min favorit! Såser från Elysée: vitlök, banan, barbecue, ädelost, chili-lime. Plus Lallerstedts bearnaise.

Emma trollar fram pina coladas!

Sen åkte tequila fram. Och lite annat roligt från barskåpet : )

Linda hade bakat en snopp-chokladkaka, haha!

Till chokladfonduen användes toblerone och mjölkchoklad. Doppade marshmallows, ananas, banan, kiwi, vindruvor och sockerkaka...mmm...

1 kommentar:

  1. En sjukt rolig tjejkväll var det! :) Stort tack till Fab Five! ;) Kram

    SvaraRadera