29 januari 2011

Boost 2011

Lina och jag steg upp vid 8 i morse för att vid en bit efter 9 vara på Stadionmässan för Boost 2011, hälsa och skönhet!

De första 100 in fick goodiebag från Make-up store och vi var typ nr 5 och 6 in, småkallt var det allt att stå och vänta!

Så fort vi fått vår påse besökte vi damernas och slog oss sedan ner för att inspektera vad vi fått.
   













 
Jag blev glad för mitt lack men det fanns en grej till i väskan, Lina fick en mask och jag en ögonskugga i en färg jag aldrig skulle våga mig på så hon fick den!
Innan vi gick in i mässhallen igen smaskade vi upp "frukost nr 2" som vi inte orkade äta upp igår kväll! Egentligen glömde vi äta upp den och jag hittade den i kylen strax innan vi skulle borsta tänderna, haha!

Dinkel är bra för kroppen!









Smoothies för 10 kr styck, spännande att smaka nya grejer!



ViktVäktarna hade en spännande påse chips som jag ville testa, soya/potatischips med ost och lök. Det fanns tre sorter till men ingen som väckte min nyfikenhet.
Professionails eller ProNails sålde sina produkter i montern och jag passade på att köpa en ny flaska active hardener. Ett måste för mina naglar tillsammans med ett stärkande lack från Mavala för att naglarna ska hålla sig från att skivas!
Vi testade shiatsu som är en japansk energimassage men den imponerade inte på mig. Tycker om vanlig massage. Kände mig inte något annorlunda efteråt heller.
  
...mer prover!





















Det var en bra dag, vi tillbringade tre timmar på mässan och det var alldeles lagom! Jag ville göra manikyr hos Professionails men visste inte att man skulle skriva upp sig på tidsbokning så listan var för full när jag väl kom dit.

De flesta utställarna var av den ointressanta sorten, jag byter t.ex. inte Clinique mot ett lika dyrt märke som jag aldrig hört talas om namnet på! Då finns ingen poäng att lyssna på vad de säger heller. Men kommer absolut återvända om det är mässa nästa år!

1 kommentar:

  1. Haha! Jag som jobbar nästan vägg i vägg hade inte hört talas om mässan, det är illa av mig... Verkar som ni hade en bra och mysig dag där med mycket fina grejer!
    Kram

    SvaraRadera