25 januari 2011

Tisdagkväll

Efter jobb mötte jag upp J vid Pildammarna för att starta upp hans träning! Extramamma Karin hjälpte mig igång med leifning (sakta jogg) och jag gjorde detsamma med J! ca 700 m uppvärmning, promenad i rask takt, 1 km leifning och 2,5 km powerwalk. Skruvar upp kraven lite till nästa tisdag!















När jag kom hem skulle Baltis få sin timmeslånga powerwalk och jag passade på att gå inom Ica. Kom ut och kände att det började smådugga regn men innan vi var tillbaka i lägenheten hade duggregn övergått till platta snöflingor stora som enkronor!

Det finns en tvättstuga med enbart en maskin, den har jag i besittning ikväll och strax ska jag hoppa i bingen. Bara diska lite först.

Tittade på premiären av "Den hemlige miljonären" ikväll och tyckte det var bra. Hänger upp mig lite på kvinnan som varit änka i 25 år och fortfarande inte kommit över det. Ställer mig väl lite frågande till om det är rätt att fortfarande gå sjukskriven och sedan bli belönad med 30 000 kr för att man inte haft kraft att ta sig upp trots två barn. Men vi är ju olika som tur är i hur vi resonerar, jag ska väl vara tacksam för min styrka och att det "bara" tog två-tre år för mig att helt gå vidare.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar