24 januari 2011

H&M och Stadion

Jag har ett par svarta mys- och träningsfavoritbyxor från H&M som är lite problematiska. Det är nämligen så att hälften av dem jag köpt krympt i tvätten och hälften är bra i längden. Nu beställde jag två nya när det nyss var klubbdag och idag efter jobb lämnade jag tillbaka två par som krympt. Inga frågor ställdes, pengarna tillbaka och ett tack för idag. Precis så en butikssäljare ska vara om kunden har rätt!



















Passade på att köpa den nya doften av Dove tvål som var underbar, granatäpple och citron verbana!

Efter H&M cyklade jag till F&S Stadion för jag hade gym-genomgång grundschema. Fast jag ville inte bara ha grunden utan mer specifikt armar, rygg och baksida lår som är mina svagare delar. Superbra instruktör om än jag hoppats på att det skulle vara herr ögongodis som visade maskinerna. En man i övre medelåldern var inte så kul att titta på. Men det jag förlorade i ögongodis vann jag garanterat i kunskap och erfarenhet!
Jag kör så pass varierad träning att det räcker med en dag i veckan i gymmet. Bra. Och han poängterade dessutom det jag också tror på: en muskel med träningsvärk bör inte träna på ett till två dygn. Det är därför jag varierar min träning och inte kör slut på samma muskelgrupp två gånger i rad utan vila.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar