6 januari 2011

Onsdag och torsdag

Igår mötte jag upp Peppe efter jobb för fika på Mocca (lånad bild). Supergod varm choklad och härlig pratstund om som vanligt allt möjligt men allt viktigt.



Efter Mocca åkte jag ner till Elysée och köpte såser till helgens fonduefest och begav mig sedan hemåt!

Idag hade jag tvättid 7-10 (första gången i mitt liv jag stiger upp vid den tiden för att tvätta, huja)!



Strax innan 11 kom Patricia och vi åkte till stan för fika på Bageri Caféet på Gustav. Inget ställe jag besöker igen dock. Beställde en toast som såg urtråkig ut än om den var god. Vattnig varm choklad och inte särskilt serviceinriktad personal. Borden stod extremt trångt och man hade inte mycket utrymme till att prata *hemlisar*

Vi promenerade mot Triangeln och på Granit vid Södertull hittade jag 1 dl-burkar i 5-p som jag letat efter jättelänge! Fyllde dem med alla Baltis vitaminer och tillskott. Bra att ha när vi reser hemifrån och lätt att fixa många samtidigt så man inte varje dag måste kånka fram alla hans burkar.

Hemma vid 16 och packade klart ör att sedan ta 18-bussen mot Linderöd och en helg hemma-hemma!

Tänkte ta en tidigare buss för att åka till Värnhem, ta Skåneexpressen därifrån och köpa Burger King med att äta på vägen! Men bussen från Bunkeflo var 20 min försenad så jag hann precis till Södervärn, ladda mitt busskort och i panik köpa en ChinaBox med mig istället. Ok alternativ än om det inte var vad jag planerat...

Handlade på Hemköp innan idag och var tvungen att köpa en tamarillo med hem. Blir oftast så sugen när jag ser något jag inte smakprovat förut! Inte särskilt god utan väldigt sur. Tog inte mer än en tugga heller innan munnen sa NEJ av allergireaktion. Vissa frukter och grönsaker reagerar jag på och detta var definitivt en av dem haha!

Myser nu i soffan framför Hipp Hipp och ska strax sova!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar