5 maj 2011

Scary och ändå bra jobbtorsdag

Jag har ju en projektanställning på samma koncern jag jobbat på sista året men på ett annat bolag, huvudbolaget kan man säga. Projektet går ut på att jag ska utvärdera ett väldigt speciellt bolag inom koncernen och håller just nu på att ta reda på exakt vad rapporten ska innehålla genom att träffa olika nyckelpersoner.
Idag var det möte på förmidagen med vd:n för bolaget jag ska utvärdera och det blev i sista stund flyttat till bolagets lokaler så jag hoppade på järnhästen ner till stan. Vi klickade och jag är säker på att vårt samarbete kommer bli alldeles utmärkt. Hen ska inte stanna kvar som vd så jag behöver inte känna att utvärderingen kan bli färgad av hens personliga intressen.
Självklart har jag förstått vikten av rapporten men jag blev lite knäsvag när hen sa :"ja rapporten ska ju läsas av högsta styrelsen som sedan ska ta ställning till bolagets framtid baserat på dina rekommendationer". Luften gick liksom ur mig på ett positivt sätt. Jag känner att det är en ära att få detta uppdraget då jag är gröngöling inom yrket men vd:n upprepade flera gånger hur trygg hen var att jag fått uppdraget när vi talade om mina intresseområden, arbetslivserfarenheter och de personliga erfarenheterna som finns i min ryggsäck.
Men still scary...!

Efter mötet cyklade jag till min gamla arbetsplats och lunchade med mina favvotjejer och det var mysigt!
  
Lillasyster Sandra som bor i Limhamn hade varit urgullig och köpt de två varmvattenflaskorna på Pelles som jag skrev om för någon dag sedan! Kan tro jag ska inviga dem ikväll! En i fotänden och en i rumphöjd en kvart innan läggdags. Har mycket höga förhoppningar på en varm säng ikväll : )

1 kommentar:

  1. Köpte så gärna dem till dig! För att du är så fantastisk och omtänksam så får du dem av mig!!! Tack för hjälpen...du vet för vad!!! <3 Kram Lillasyster

    SvaraRadera