19 maj 2011

Elektrisk pump

En ny leksak levererades med grannen från Danmark idag! För ett par veckor sedan bad jag om hjälp med att pumpa TrädgårdsBettans däck som alltid är punkterat. Varje gång jag klipper gräset får jag pumpa det och sist ville inte den manuella pumpen som jag ville. Han tog med sin elektriska pump som kopplas in i bilen och på ett kick var däcket fyllt. Jag blev störtförtjust och han lovade att kolla upp liknande pumpar.

Så idag hade han med sig en som har massor av funktioner! Den har ett batteri som man kan ladda med el både från cigguttaget i bil och vanligt eluttag. Eftersom det är batteri i den kan den användas när som utan el och dessutom kan man använda den som laddare om batteriet i traktorn eller framtida bil behöver lite hjälp! Det fanns även tre extra munstycken till andra sorters ventiler så jag testade den på cykeln och det gick som ett smäck : )

Bara tryck på knappen så fylls däcket!

2 kommentarer:

  1. Hej, undrar från vilken butik pumpen är köpt från? Är nämligen på jakt efter en sådan själv, men tycks inte hitta någonstans!

    Trevlig blogg annars!
    /Sebbe

    SvaraRadera
  2. Hej!
    Just denna mobilakompressorn är ju köpt i Dk, exakt var vet jag inte. Men liknande har jag sett på Jula, Mekonomen och Biltema!

    Tack för att du tittade in : )

    SvaraRadera