24 september 2009

the September Issue



Har tänkt gå och se dokumentären 'the September Issue' som handlar om Vogues chefredaktör Anna Wintour (som jag klädde ut mig till på Krogrundan i somras) som hade premiär den 4 september. En dokumentärfilmare har följt henne i 9 månader. Jag har bara inte blivit färdig med att kolla upp när och var den går.

Gick in på SF.se nyss och såg till min fasa att den visas bara i Göteborg och i Stockholm???
s
Vad fan är det för diskriminering mot oss skåningar, tänkte jag.
s
Men så kom jag på att den kanske visas på Spegeln på stortorget som visar filmer som inte är direkta blockbusters och jo... där fanns den.
Jag sover ju hemma hos mamma i Malmö på lördag och den visas bara kl 16:10 vilket innebar att jag fick boka biljett till på söndag. Den visas inte så många dagar till så jag vågade inte vänta och jag kan lika gärna hitta på något på söndag för att få tiden att gå och åka hem på kvällen.
s
Jag gick in och bokade 1 biljett (jag har inga problem med att hitta på saker utan sällskap) och när jag skulle välja plats såg jag att ALLA platser var lediga. Hoppas det blir så att jag är den ENDA som ska se den så jag får sitta med mina popcorn alldeles själv i hela salongen.
Fasiken vad lyxigt det hade känts!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar