27 september 2009

Home sweet home

Jag kom hem vid 20:30 efter en härligt fullspäckad helg! Inte ett dugg utvilad men road.

Dagen startade med frukost med mamma på hotell Radisson SAS och den var underbar! Åt precis ett par mackor men har varit mätt hela dagen! Frukost på hotell kostar runt 100-lappen och är väl värt pengarna. Det är ju bland med bästa med semestrar, frukosten på hotellet och varför ska man bara hålla det till de få tillfällena? De flesta hotell tar emot icke-gäster så ring ett hotell du tycker verkar mysigt och hör om det går att boka bord!

Efter frukosten tog mamma och jag en promenad upp till stan och strötittade lite inne på Åhléns city. Skiljdes åt vid 12 då jag mötte upp J och åkte till Malmöhus som är Malmös stadsmuseum.

Vid 16 var det bio och direkt efter åkte jag hem till mamma och hämtade hund och packning. Bussen skulle gå från Södervärn 19:00 och bussen från mamma gick 18:44. Hade den kommit i tid hade det varit lugnt med tid men den kom först 18:52... Panik hade jag men jag hoppade på och höll tummarna. Chauffören hade ju ett visst glapp att köra ikapp och fan om han inte gjorde sitt bästa, har aldrig åkt med en buss som körde fortare. Baltis och jag stod i mitten och han gled runt på golvet i svängarna och jag höll mig krampaktigt fast och försökte samla påsarna som också gled runt på golvet.
När vi svängde in på Södervärn sbor jag som en sjöman för bussen mot Kristianstad svängde just ut och jag bestämde mig för att stanna kvar och hoppades på att min buss skulle komma till nästa gemensamma station före, Värnhem. På vägen mot Värmhem körde han lika fasansfullt och körde mot rött tre gånger (hade precis gått från gult men det ignorerade han). Vid Värnhem såg jag att min buss stod kvar vid sin hållplats så jag kastade mig av bussen och plöjde genom folkmassorna skrikandes "-ursäkta" och hann som tur var. Nästa (och sista) buss hade gått 21:30, alltså 2½h senare. Måtte jag ha pluggat färdigt snart så jag kan få köpt min efterlängtade bil.

Det blir bara ett par snabba inlägg till sedan en varm dusch och ett hopp ner i sängen.

Imorgon har i obligatorisk närvaro med start av veckans företagsspel och efter det ska jag och M åka till Malmö för att besöka vår projektplats M hittat. Ett ställe jag aldrig hade kommit på men annorlunda och bättre än ingen projektplats alls. Får se imorgon om de vill vara anonyma eller inte.

Godnatt allesamman!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar