9 december 2010

Lilla älsklingen...

Så här kelen var han igår min lille plutt! Hans tanke är att man ska klia honom på magen, bröstet och i armhålorna. Så då gjorde jag det. Sen öppnade vi hans julkalender och hade soffmys!

Strax innan åtta såg jag på skärmen att Telia ville att man skulle starta om sin digitalbox. Så då gjorde jag det men fick inte igång tv:n igen??? När jag hade som mest panik fick jag ett sms av Aftonbladet där det stod att Telia uppmanade sina kunder att INTE starta om sina digitalboxar!!! Men sanslöst tänkte jag för paniken grundade sig på att Grey´s Anatomy började 21 och det är väl det enda program jag gillar så mycket att jag faktiskt minns sändningstiden... slutade med att jag satte på julmusik och bakade en kladdkaka istället. Fick igång tv:n när det var tio min kvar av Greys så jag får kanske se fram emot reprisen på söndag. När den nu är...

1 kommentar:

  1. Hej Jenny!

    Jag heter Fredrik och jobbar på Telia Kundservice.

    Jag får be om ursäkt för det problem som vi orsakade igår kväll och hoppas att julmusiken och kladdkakan var mer tillfredsställande än vår digital-tv för tillfället.

    För att du inte ska missa avsnittet av Grey's anatomy så kan jag även informera dig om att det börjar klockan 17:35 på söndag.

    Ha en härlig vinter!

    Med vänlig hälsning

    Fredrik Rasmusson, Telia Kundservice

    SvaraRadera