3 december 2010

En tur på stan

Först ut på Triangeln lämnade jag tillbaka skitskorna från DinSko som släppt i sulan och inte var särskilt varma. Eller täta. Att jag aldrig lär mig???

Gick inom Stadium och köpte ett par nya vindtäta löphandskar! Tittade efter rumplång dunjacka men det är ju slut. Får söka vidare på Blocket och Tradera om jag inte vill vänta ända tills nästa år...

På KappAhl hittade jag ursnygga underkläder som fick följa med hem! Tre undies batala för två och sms-kupongen på överdelen som gäller 30 % rabatt t.o.m. söndag användes igen ; ) FYND!

J skulle komma till Triangeln efter jobb och lämna av sin stora jacka som jag ska ha på söndag. Slog ihjäl lite tid inne på Åhléns och köpte nya borsthuvuden som jag skulle ha gjort för en hel evighet sedan!

Blev körd ända hem av snälla J och nu är hunden rastad och magen kurrar efter lite goda vörtmackor med julskinka och whiskeycheddar på : )

Först ska jag möblera om i vardagsrummet för den ena soffan står för elementet och jag måste desperat få upp värmen här. Hoppas det funkar. Kommer i alla fall att lösa värmeproblemet för stunden vid ommöbleringen...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar