2 december 2010

Ren underhållning


Vid 19 mötte jag upp Peppe, Elisabeth och Emma på Börshuset och först ut av talarna var coachen Nina Jansdotter. Gav ingenting tyvärr. Kändes mest som att hon läste ur en lärobok då hon pratade om de fyra typer av människor hon ansåg fanns. Tro på sig själv bla bla bla, inte alls inspirerande.
Näst på tur var Isabelle Halling som verkligen bjöd på sig själv och fick publiken att skratta!
9
I pausen fick vi ett glas vin och ett glas Amarula likör (supergod!!!), pepparkakor och choklad!
9
Efter pausen körde Karin Adelsköld lite hysteriskt rolig stand up. Får ni möjlighet att se denna nya stjärna så ta den! För två år sedan var hon en uttråkad småbarnsmamma i radhuset, tog en kurs i stand up och nu har hon gjort premiär i parlamentet!
Paolo Roberto avslutade kvällen med sin berättelse om tonåren som Kungen av Kungsan, en av Sveriges då farligaste ungdomsbrottslingar. Sen berättade han ganska ingående om sin sportkarriär och den fighter-andan han har är helt otrolig. Har aldrig hört om en människa så envis, häftigt!
9
Tog bussen hem vid 22 till en hund som nu behöver kvalitetstid om kvällarna. Får kanske bli löptur med honom ikväll och sedan mysmys och lek med aktivitetsbollen? Tror det.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar