28 december 2010

Mer till min Filofax

I stan köpte jag på Akademibokhandeln dessutom mer grejer till min nya högt värderade Filofax Kendal.

En 5-p plastfickor, en paket färgade post-it i samma form som på bilden, en filtpenna (gillar inte kulspets), en stiftpenna och extra stift.

Nu är det bara extra plastfickor till visitkort som behövs tror jag innan den är komplett!

Upptäckte igår att den nya jackan jag fortfarande inte visat bild på har en felsydd ficka. Gick inom butiken och fick övertala (!) expediten att jag imorgon ska ringa för besked om de har en ny. Hennes idé var att jag själv uppe i readjungeln skulle leta upp den hon såg i datorn skulle finnas. Som var felhängd. Skulle inte tro det. Men om de inte hittade den imorgon kunde de beställa hem den från en annan butik.

Hann även hon om Löplabbet för att köpa nya dubbsulor till löpskorna för mamma behövde de jag köpte bättre. Slut i butik men expediten sa att de kanske hade i andra butiken nere på Djäknegatan. Sen sa hon inte mer utan tittade bara på mig. Först när jag frågade om anledningen till att hon själv inte lyfte luren för att ge mig service var att hon inte hade numret hände något. Hon lyfte luren. Tyvärr svarade ingen så jag får själv ringa imorgon. Men jag fick ett visitkort med numret i alla fall. Generöst.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar