15 februari 2010

Busy Monday

Idag har jag ringt runt för att försöka knyta ihop säcken kring praktiken senare i vår. Vi ska ju ha 7 veckors praktik med minst 3 dgr/v ute på en personalavdelning. Har inte fått ja från någon av de organisationer jag haft kontakt med och idag ringde jag runt till dem som i alla fall inte sagt nej ännu. Det gav inget mer konkret och jag fortsätter på onsdag. Tiden börjar dra ihop sig till att lämna in besked om var vi ska vara och det börjar oroa mig lite. Lågkonjunkturen sätter ju sina spår i den typen av organisation jag vill vara i (tjänstesektorn) och snart får jag väl ringa någon kommun... Fast enligt listan från klassen är väl de flesta kommuner paxade vid det här laget.

Pratade med en idag som gav mig namn på två andra som kunde vara intressanta. Det hade ju varit fantastiskt att vara där så jag blev så himla besviken. Men hon uppmanade mig flera gånger att skicka in mitt CV för de behövde hela tiden anställa så det ska jag bestämt göra!

Har även haft lite mailkontakt med min handledare för examensarbetet och jag vet inte vad jag ska säga. Jag beundrar ju dennes kunskaper och engagemang, men jag är inte intresserad över att få en avhyvling för att jag jobbar extra. Hade jag inte jobbat extra hade jag inte haft råd att studera och då har det högre prioritet än studierna än om det tar upp mestadelen av min tid. Jag blev erbjuden ett enda klockslag denna veckan för handledning och fick tacka nej pga jobb. Men jag är ledig tre dagar denna veckan och fick en reprimand för att jag inte var 100 % tillgänglig med så kort varsel. Jag har tidigare efterfrågat tider att skriva in i kalendern så att jag på förhand vet när jag INTE kan tacka ja till jobb. Men det fick jag inte ens svar på. Får inte ens svar på de uppsatsrelaterade frågor jag ställer.

Nu blir det lite mackor och corn flakes.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar