8 juni 2012

Fredag i stan

Idag hade jag möte i stan och efter det mötte jag upp J för lunch på Di Penco, italienska bästa stället i Malmö. Magiskt gott som vanligt, valde det vegetariska alternativet med grädde, svamp, parmesan och tryffel. Suck... såsen skulle jag kunna äta litervis av.

Sen körde vi och hämtade mamma, ut till Bauhaus där jag införskaffade en ny brevlåda till sommaren och sen Ikea. Fick ju min skärbräda förstörd av sot när vi hade vår senaste Fondue Frenzy och naturligtvis var den slut. Kunde ju kollat upp lagerstatus innan men men...

Åkte tillbaka till stan för tid hos frisören! Jag är inte trogen någon speciell frisör eftersom jag aldrig klipper frisyr och idag var det bara toppar och klippa min utväxta snedlugg till att passa utsläppt hår i mittbena. Och som vanligt malde frisören på om hur fantastiskt tjockt håret är. Har aldrig blivit klippt av en ny frisör utan att haöva första besöket består av analyserande över mitt tjocka hår. Jag veeet. Det är fanimig inte roligare att ha tjockt hår än att ha tunt hår, jag kan ju aldrig ha det i särskilt roliga uppsättningar eftersom det inte finns hårspänne som kan ta volymen och vikten.

Sen gick mamma och jag en runda på Entré utan att hitta något kul men vi fikade på Barista.

Ät aldrig deras grillade mackor, vi tog kyckling och bacon och det var verkligen inget att hänga i julgranen. Nästa gång ska vi minsann äta de grillade mackorna på Pronto på Lilla Torg.

Hemåt vid halv sex och nu myser jag i soffan, Kajsa i Baltis säng och Baltis i uterummet då han tycker illa om värme och helst bor där ute under sommarhalvåret.

Imorgon roadtrip med J!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar