2 januari 2012

Första icke jobbdagen

Ja då var strax den första dagen över utan uppdrag! Känns märkligt men intervju är bokad nästa vecka och fler kommer.

Mötte upp min fina P för lunch på Di Penco och njöt av att åka i hennes sprillans nya Nissan Qashqai, hämtad i dagarna... Vi hade hur roligt som helt i utforskandet av alla funktioner och tjöt av skratt när ett sms jag skickade på engelska lästes upp av bilen så att hon inte behövde använda telefonen under körning!

Därefter blev det inskrivning på Arbetsförnedringen, jösses vilken misslyckad instans... Har inte det minsta förtroendet för att få jobb via dem, var full i skratt när jag gick därifrån. Undrar dessutom hur en individ utan min drivkraft och energi orkar åka runt i deras hamsterhjul och dessutom ha energi över till att söka och än mindre få ett jobb...

I väntan på att få ett fem-minutersmöte fördrev jag tiden med att gå och införskaffa en snygg weekendbag till kommande helgs resa, bild kommer! I kön till att få en tid till fem-minutersmötet hörde jag mitt namn ropas och glad blev ju jag när jag såg en klasskompis från PA-programmet! Hon har jobbat som rekryterare på Google i Paris ett år och var nu redo att hitta något nytt i Malmö. Så vi tog en promenad tillsammans i väntan på det där meningslösa mötet.

Väl hemma igen blev det snabbt ombyte till ridkläder och kvällsritt med vinden isande på kinderna i snabb trav under stjärnklar himmel och stark pannlampa, underbart är det rätta ordet : )

För Baltis är vardagen tillbaka med undantag för att han fick sovmorgon (+) men inte dagis (-). Istället fick han passa huset några timmar och valde helt sonika att spendera dem i sängen på min sida och sen bita sönder ett underklädesplagg som jag av misstag lämnat kvar på sovrumsgolvet. Nu sover han boll i sin sida av soffan och livet är ljuvt med kort minne där raketerna från i lördags är glömda sedan länge : )

2 kommentarer:

  1. Vilken var klasskompisen du mötte? Blev nyfiken där :)

    SvaraRadera