28 april 2009

Utflykt till Linnekulla

J och jag tog en tur till Linnekulla i förmiddags. Det ligger strax innan Tollarp från Hörby och efter att ha kört av E22 ligger det en halvcirkelformad stenmur på vänster sida där man kan parkera.

Efter en liten promenad uppför backen ligger en stor ravin och fors på andra sidan med fantastisk natur! Påminner en del om Forsakar om ni varit där, stigarna i Linnekulla är mindre promenadvänliga men å andra sidan har jag aldrig träffat någon annan när jag varit här så det är lugnt och orört. Grillplats finns också.

Baltis blir så stirrig när han ser vatten så det var bara att koppla loss honom så störtade han i forsen. Det är den enda hunden jag sett som tycker att dykning är en bra idé och vatten i öronen är inga problem alls. Han tycker det är jätteroligt att hitta grejer på botten med framtassarna och sedan dyka ner och hämta det och dra upp det på land. Sen ner igen, timme efter timme. Vi stannade tre kvart och det var ju fantastiskt väder idag! Bada är den enda aktiviteten förutom klappning som han har koncentration till en längre stund. På den övre bilden har han huvudet under vattnet. Han håller ju inte andan heller utan blåser bubblor som ser roligt ut. Lite ledsen var han när vi skulle gå tillbaka, det hade ju varit kul att stanna hela dagen ; )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar