20 april 2009

Tradera

Vann tidigare ikväll ett riktigt fynd!
En Champion-cardigan strl M för 69 kr + 30 kr i frakt. Hoppas att den är lika fin som på bilden men jag brukar ha tur. Den ser ut att vara vit och marin och det blir fint som casual till ett par mörkblå jeans och ett marint linne under. Just jeans har jag inga nu, jag väntar tills jag når målvikten och då blir det snyggt. Även snyggt till ett par vita tränings-jazz för yoga- eller pilates-pass.



Här kommer mitt Tradera-tips som nästan alltid fungerar.
  1. När du hittat en auktion du vill vinna så fundera ut vilket maxbelopp du är villig att ge för varan. Håll dig till detta belopp!
  2. Lägg inga bud om du kommer att vara hemma när auktionen går ut, då trissar du bara upp priset!
  3. Fem minuter innan auktionen du vill vinna tar slut, minimera explorer och ta fram datorns klocka så att skrivbordet ser ut som nedan.
  4. Se till så att du är inloggad på Tradera!
  5. Uppdatera explorer var femte sekund så att du på datorns klocka ser inom vilken fem-sekunders-intervall Traderas klocka räknar ner minuter innan auktionen stängs.
  6. När du vet detta räcker det med att du uppdaterar varje minut för att följa budgivningen.
  7. När 15 sekunder återstår skriver du in ditt maxbelopp i rutan och tryck "lämna bud".
  8. Har du tur har ingen annan lagt maxbud som är högre, du leder därför auktionen och ingen annan hinner lägga ett högre bud än dig = du VINNER!

1 kommentar:

  1. Tack än en gång för den goa helgen med dig o dina härliga vänner och vilken tur att väder- gudarna såg till att vi fick slita med den
    "lilla" trädgården, längtar redan att pyssla mer i trädgården o bjuda dig på en ny stek m sås.
    Det är en rolig och varierande blogg att läsa med tips/humor.

    Puss, Ma___________

    SvaraRadera