19 april 2009

Rättstavning och plantering

Jag har två underbara styvbarn, F och M. F är snart 18 och M är snart 15. Mina smä änglar. Deras pappa finns inte med oss längre, han fick sina vingar för ca 5 år sedan men F, M och jag har en relation som är stark och vi ses när vi kan, de bor i Danmark.
F ska ha inlämning på ett arbete i dansk historia och jag har hjälpt henne att rätta den idag. Det betyder mycket att hon ber mig om hjälp med stavningen och hennes arbete var i stort mycket bra. Det handlade om hur kvinnor levde under industrialismen i Dk och hur kvinnorollen påverkades. Superintressant. Jag skickade filmen "Maria Larssons eviga ögonblick" till henne för att hjälpa henne få känslan av att vara kvinna under de förutsättningarna. Filmen var ju fantastisk.

Mamma är ute på promenad nu med Balthazar och när hon kommer tillbaka ska vi härja i trädgården. Jag fick vintergröna och en anonym buske av min granne H i dagarna som ska ner i jorden. Jag har just fått hem pelargonsticklingar från Odla.nu som ska ner i krukor och mina fröodlingar av rosenvial, dahlia och petunia har fått sina andra bladpar och ska i nya krukor.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar