12 januari 2010

Då börjar vi igen då...

Sitter på bussen mot årets första föreläsning. Mitt sista jullov i livet är förbi, suck. Hade det inte varit för ekonomin hade jag gärna varit student något år till. Men det är fattigt och jag har snart använt upp alla mina terminer.

En bekant körde bussen, ekonomiskt fördelaktigt, han är snäll och låter mig åka gratis.

Efter föreläsningen ska jag försöka möta upp en ny bekant på skolan, han dök upp i en dialog på Facebook och hjälpte till med en fråga om utkastet till uppsatsen så jag fick lova att bjuda på kaffe. Har efter 2,5 år ingen aning om var dessa automater står. Får se om jag hittar honom. Han lovade att han inte var tråkig trots att han var civilekonom och jag lovade att jag inte gullar med folk bara för att jag läser PA. Vilka fördomar man kan ha om varandra!

Efter det eventuella kafferepet beger jag mig mot Telia och förhoppningsvis har jag i eftermiddag en ny mobil! Hade kameran i min Sony Ericsson W660i inte varit så kass hade jag satsat på nytt batteri och nytt skal för telefonen är perfekt annars. Framförallt snygg och "appearance is everything" som de flesta vet.

Körde precis förbi en bilolycka. Fasiken vilken start på morgonen. Föraren stod invirad i en filt och förhoppningsvis fanns ingen annan i den mosade bilen.
Apropå olyckor så frågade jag J i lördags hur det känns nu att sitta bredvid när jag kör. I början höll han krampaktigt i handtaget i taket men nu sitter han mest och dagdrömmer tycker jag! Han sa att av alla han har åkt med så föredrar han att det är jag som kör. Vi skrattade åt det och jag sa att det nog berodde på att det är han som lärt mig och att jag därför är som en klon av honom. Kan han inte köra själv är jag det näst bästa.

Hoppas ni får en trevlig och inte alltför kall tisdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar