25 april 2010

Lika fegt som grannens hund...

På dagens Aftonbladet.se finns lite underhållande historier om dumpandets konst. Själv har jag både dumpat och blivit dumpad via mobilen men inte på denna nivån...

”Kära Dave
Jag vet inte hur jag ska säga det här, men jag gör slut. När du i förra veckan sa att du röstade på McCain trodde jag att du skojade. Men när du sa det igen i torsdags förstod jag att du menade allvar. Och när du sa att Palin är ”mycket duktigt” ville jag bara spy. Jag visste att du hade dina begränsningar, men jag visste inte att du var efterbliven. Jag önskar att jag kunde säga att jag fortfarande vill vara din vän. Men det vill jag inte.”

"Kära Janet,
Jag tycker att vi ska göra slut. Jag vill berätta varför, men just nu går jag igenom en tuff period där jag inte kan beskriva mina känslor. Så jag ritade en bild på mig själv där jag rider på en giraff i stället."

"Brenda,
Det här är inte fel, du vet det. Jag vet det. Jag har flyttat ut.
Hej då, Mark.
PS. Jag tog med mig hunden, han hatar dig"

"Om du ska ha nakenbilder på ditt ex i din telefon, så kanske du inte ska göra dem till bakgrundsbilder och lämna telefonen på när du duschar. Jag tar en promenad, när jag kommer hem ska du vara försvunnen.
Du är en jävla skitstövel, och hon är fet. Vad fan?"

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar