15 april 2010

Avslappnad

När jag kom hem hade jag fått mail från handledaren med kommentarer om arbetet. De bestod av att det inte skulle vara punkter efter rubrikerna i texten och att bilagorna skulle börja på vars en sida. Att det såg ut så berodde på att hon innan hon tittat på innehållet valt layout för infällning av kommentarer. Vilken då innebär att inga ändringar behövde göras. Jo på ett ställe, jag skulle ta bort en mening från inledningen som egentligen hörde till metod. Men det var allt. J sparade ner den som pdf och när jag fick den på mailen skickade jag in den till kursansvarig. Känns fantastiskt.

Nu har jag just smaskat på en bulle jag fick av Lina i affären och som en klasskompis uttryckte det, har träningsvärk mellan öronen ;-)
Har däckat i soffan för första gången på en vecka och myser med en cosmopolitan och Lindt creme brulee. Köpte Smirnoffs nya färdiga blandning med cosmopolitan på systemet (där jag snart 32 år gammal fick visa leg) och den är ok. Till nästa glas kommer jag nog spä ut den lite, jag dricker ju alkohol typ 5 ggr per år och tyckte den var lite för stark.

Orkar inte flytta mig från soffan så bilder på dagens shopping kommer först imorgon.

1 kommentar:

  1. ÅÅÅÅhhh vad skönt för dig att ha uppsatsen KLAR! :)
    O utan någon som helst hjälp från "handledaren" heller...
    Grattis vännen!
    Kram

    SvaraRadera