12 april 2010

Dagens föreläsning

Idag hade vi en gästföreläsare, VD:n från Coach Companion, som höll en dialog med oss om svåra medarbetarsamtal.
Underbara tre timmar tyckte jag.
Det var en dialog för nästan allt som skrevs på tavlan hade sin grund i tankar som vi tillsammans kom fram till i klassen och vi hade flera tillfällen då vi skulle visualisera samtal och även prata i smågrupper. Mycket bra och givande för den personliga reflektionen.

Jag hade ett vikariat som personalassistent ett år innan jag började på PA under ett sabbatsår och där höll jag i svåra medarbetarsamtal och blev högst medveten om min okunskap. Den medvetenheten gjorde att jag under dessa tre år jag läst PA reflekterat över min erfarenhetsbank och mina förutsättningar och känslor vilket gjort att min resa till att bli en bra samtalsledare har kommit en bra bit på väg. Däremot hörde man på vissa kommentarer att andras resor inte varit lika långa. Det är ok men de har ju långt kvar innan de är redo.

Efter föreläsningen stannade jag kvar då jag skulle ha handledning efteråt och läraren var med i salen. Då tackade gästföreläsaren mig för att jag kommit med så mycket bra tankar och kommentarer och det värmde! Äntligen lite positiv feedback för att jag inte kan låta bli att prata på lektionerna...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar