25 september 2010

Ledig dag i kalendern

Eftersom jag egentligen skulle spenderat helgen med hbt-konferens på Finlandsbåten men inte kom iväg av praktiska skäl var det en helt ledig helg i kalendern.

Bestämde mig igår för att ta en ensam lördag på stan vilket jag inte gjort sedan jag flyttade till Malmö. Hade bara en önskan om att hitta minst en grej jag verkligen gillade och som vanligt blev det lite mer.

Har varit lite sugen ett tag på att besöka Myrorna för lite vintage-kappor och började dagen där. Grymt besviken och det enda snygga jag hittade var en marinblå kort ulljacka med snygga slag i strl 38 som hånskrattade åt min byst när dragkedjan totalvägrade åka hela vägen upp. Jaja. Hade ändå aldrig valt jackan framför boobsen så jag hånade den tillbaka och gick därifrån.

Sov-undies från Lindex följde med hem.

Och ett par moisturising socks från Åhléns City till mamma. Hon såg mina och ville också ha ett par.

Åhléns City har Mujis sortiment vilket är mycket uppskattat. Köpte en ny handbag-sized pumpflaska till handkräm så nu kan jag äntligen kassera den jag har. Perfekt att ha på jobbet.

Och dagens favorit kom från Wera Stockholm! En underbart supermjuk stickad tröja med 3/4-ärm i mullvad/silvergrå. Den var ganska dyr, annars hade jag fasiken köpt på mig flera och sytt en pyjamas av dem för så skön var den!!!

Det var inte helt oväntat fullt med folk i stan lönehelg som det är. Kom till Myrorna vid halv ett och cyklade från stan vid 16. Ganska trött och längtade efter Baltis-mys.

På vägen hem handlade jag på Malmborgs och blev riktigt glad när jag träffade på en klasskompis från gymnasiet. Tror inte vi har träffats alls sedan dess och vi tog studenten ´97... Kunde konstatera att vi båda blivit vuxna i alla fall. Jag var riktigt förtjust i honom på den tiden men antingen så förstod han det inte eller så var jag helt enkelt ointressant : )

1 kommentar:

  1. Sjukt snygg tröja! Den ser verkligen helt underbar ut!
    O jag måste säga att jag oxå har varit lite sugen på de där moisturing sockorna sen jag såg dem i din blogg första gången... :)
    Hör av dig om du önskar sällskap på stan nån helg!
    Kramis

    SvaraRadera