21 september 2010

Mitt bidrag till SD-debatten

den här länken kan man hitta information om vem som beställt material vid enstaka tillfälle, anmält sig till nyhetsbrev eller som anmält sig för intresse att aktivt arbeta för SD.

Jag själv hade mycket väl kunnat hamna på listan och anledningen hade då varit att jag ville ha information för att veta exakt hur djupt deras främlingsfientlighet är rotad. Nu räckte det för mig med att lusläsa deras hemsida för att få denna info men går ni in på länken så tänk på detta viktiga - alla som finns här behöver inte sympatisera med SD!!!
Det är inte ett medlemsregister!!!

Ska du söka på en ort så använd följande kombination istället för å,ä och ö.
Š- å
Ä - ä
Ö - ö

Jag värderar självfallet vår demokrati oerhört högt men anser också att får man säga precis vad man vill ska man också ta konsekvenserna för det.

Konsekvensen om jag får veta att någon jag umgås med är SD blir ett avslut på relationen. Men detta först efter att jag har tagit reda på exakt varför rösten hamnade på detta främlingsfientliga parti. Jag tror att många lagt sin röst på SD för att få en förändring i den icke fungerande invandrarpolitik vi haft under mycket lång tid, oberoende av vilken regering som suttit vid makten. Ett desperat sista hopp om förändring för att ingen politiker tagit debatten eller verkat för en fungerande integration.
Jag tror och hoppas att många som röstat på SD inte satt sig in i deras partipolitik och efter den debatt vi nu tack och lov har framför oss kommer de i nästa val inte ha samma framgångar och procenttal.

Det är inte samma sak att tycka att Sveriges invandrarpolitik inte fungerar och att vara främlingsfientlig.


Här är en oerhört skrattretande intervju med en SD-politiker i Filipstad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar