16 juli 2012

Weekendrapport

I fredags fick jag en riktig craving efter ohälsosam burgare och när man i förra livet var en hamster så finns det så klart alla ingredienser hemma : )
Orkade inte äta upp den men det är ju det som är tjusningen, att äta tills man inte orkar mer, värre är det om det tar slut på tallriken.

Och Baltis var überklängig och skulle ligga/sitta/stå i knäet hela kvällen : ( men så sällan som han är på myshumör så passar man ju på trots hans 40 kg. Annars har han regeln att man kelar när man sitter brevid varandra och man får inte hålla handen stilla på honom utan den måste hela tiden fnatta. Dessutom är det minimal kroppskontakt som gäller, man får alltså inte luta sig mot honom. Lika egen som sin matte.

Typ detta avståndet är lagom enligt honom. Ser ni golden-fjäsket "jag vill inte bo med tratten längre matte..."

Hans våtexem har idag blivit ruva på sista biten så jag hoppas att tratt behövs tre fyra dagar till bara...

I lördagsvar det dags för traktorpulling i Ekeröd! Tradition.





Sista och tyngsta klassen började köra strax efter 15 och bara tre ekipage senare började det droppa från himlen så de täckte banan. Tyvärr blev det bara värre så de skjöt upp tävlingsklassen till söndagen vilket innebar hemfärd : ( och väl hemma var jag så dyngsur så man kunde vrida ur byxorna. Fint att glömma regnbyxor hemma. Nya regnjackan och sydvästen gjorde i alla fall sina jobb med bravur.

För första gången i historien gick jag faktiskt och la mig kl 21 på en lördag och sov hela 12 h. Det var verkligen ingen trevlig upplevelse att bli väckt av hunden varje timme för att fixa exemet hela veckan.

Igår var det årsmöte med vägföreningen och största samtalsämnet var väl att Linderödsbuset kommitäven hit ut med en inslagen ruta på en grannes bil. Skit också, här flyttar man till världens ände för att slippa sånt.

Resterande söndag gick åt till att lava ved och köra iväg trädgårdsavfall. En kärra ved och nästa löv och ogräs i sex timmar. Bästa träningen är den som är helt naturlig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar