31 juli 2012

Färdigt projekt

Åh vad härligt det är att vara klar med sådant som hängt efter en länge : )


När Linderöds Trä bytte sitt staket (ekstolpar och rostigt nät) fick jag hemkört deras gamla grejer och har använt det mesta till olika trädgårdsprojekt och resten är numera på tippen! Använde fem av stolparna till att lägga kanterna till en rabatt. Det var nog två år sedan...


Och nu är de nedgrävda och rabatt anlagd!
Jag planterade fem rödbladiga alunrötter, lavendel, blå daglilja (en monsterplanta blev fem små) och ormbunkar som jag snodde ur skogen vid tomtgränsen.


Denna delen av trädgården vistas jag aldrig i mer än när gräset klipps och jag kände att det behövde lite uppiffning, därav idén om rabatten.


Det har tagit ganska många timmar, kanske två hela arbetsdagar totalt och Puh-bear har velat hjälpa till med sällskap nästan hela tiden, regn som sol!


Hans insats har varit moraliskt stöd i kriget med rötter och stenar i alla möjliga storlekar.


Är jättenöjd med både att kunna kryssa av denna rabattanläggning från listan och själva resultatet.
A diamond is a girls best friend : )


Igår var Puh och jag ute och gick skogsrundan och jag tog ett foto på den himla vackra grå himlen där borta i horisonten. Som fem minuter senare befann sig rakt ovanför oss! Tur jag inte har något emot regn direkt för jag var fullkomligt dyngsur in på underkläderna när jag kom hem. Skulade först under en gran men tröttnade snabbt på att stå där som ett fån.


Sen har vi plockat en liter kantareller, både igår och ikväll!


Och tittat på fina hästar och små ulliga gulliga föl som solade sig utslagna i gräset!

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är och så fint det blev! :)

    SvaraRadera