15 april 2012

Busy weekend



Igår fick Fie testa att rida och det hade hon inte gjort sen hon gick i fjärde klass vilket var nästan tio år sedan! Det gick jättebra för Athlowe är ju en sån snäll häst när han märker att det är en nybörjare på ryggen. Jag ledde honom med grimskaft och hon fick även testa trav och att rida utan stöd av stigbyglar. Väldigt nöjd var hon efter vår skogspromenad och vill gärna göra om det!

När vi kom hem fixade vi till grillspett och möblerade om!

Fönsterväggen före

Fönsterväggen efter
Stolen är en jättevacker pinnstol som ska renoveras så det kommer det bilder på framöver!

Nu sitter man och kan titta ut på naturen när man jobbar istället för att sitta halvskruvad över soffkanten med datorn på ett sidobord. Ska man jobba längre stund har jag fått flytta till köksbordet. Det är ju ok med bökigt att krypa på golvet och dra strömsladdar och mög. Ska vara enkelt. Nu är det enkelt.

Kortväggen före

Kortväggen efter
Föreställ er även tv:n på väggfäste och den vita möbeln helt bort och barskåpet i dess ställe. Insåg först nu hur enormt stor min fåtölj är. Den har ju stått så dumt och aldrig använts, nu har jag en fin läshörna där som minsann snart ska invigas!

Ikea Barometer golvlampa vill jag ha vid fåtäljen. Bra att vända och rikta mot skrivbordet när man sitter där.

BAROMETER Arbetslampa IKEA Riktat ljus, ger ett bra koncentrerat ljus för läsning. Ställbar arm och ställbart lamphuvud ger möjlighet att rikta ljuset.
Ikea Barometer arbetslampa är också fin och kanske blir det även en sådan!

Idag när Fie åkte hem kom lillasyster Sandra på spontanbesök : ) det bestämdes i.o.f.s. igår men det var en spontan idé! Fick jättefina blommor som doftar alldeles underbart!

Vi gick promenad till gården och hälsade på hästarna, grisarna och hönsen och gick sen hem och lagade köttbullar och åt kladdkaka!

Jättemysig helg, fått mycket gjort och ändå tagit det väldigt lugnt!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar