18 mars 2012

Långsam helg

Både igår och idag har jag lekt med min nya telefon. Jösses vad man kan få tid att gå med en iPhone. Tror jag laddat hem alla appar jag är intresserad av. Säkert inte men just nu känner jag mig nöjd.

Dagen började i alla fall idag med en två timmars ridtur med mycket trav och faktiskt galopp i en brant uppförsbacke (på mitt initiativ denna gång). Både hästen och jag var svettiga när vi kom hem. Nu lär det inte bli några bilder från hästryggen längre, den gamla telefonen hade klarat ett sånt högt fall till marken men garanterat inte den nya.

Kvällens middag, man tager vad man haver sa jag när jag tänkt göra thai red curry men kokosmjölken var så gammal att den stelnat i burken. Kycklingfilé och brysselkål blev det.

Vid ett besök på Borgeby Kryddgård köpte jag för länge sen en kryddmix som äntligen användes. Varför undrar jag ju nu då den var grymt god och kunde ha avnjutits för länge sen. Fnissade lite när jag på påsen läste att man skulle ha 2 msk god ketchup i blandningen. Ja för vem har äcklig ketchup i kylen???

Sen lekte Baltis och jag med nya mobilen, min lille linslus som älskar att bli fotograferad. Han blir inte alltid så vacker på bild men det blir ju inte jag heller och det viktiga är ju att man har roligt : )

Sen hade vi sångstund, det gillar han det också. Och om man fotograferar sångstunden så blir han extra lyckig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar