22 december 2011

På återseende!

Hela dagen har folk strömmat förbi och kramats och sagt hej hej eftersom de flesta går på julledighet och min sista dag på bolaget är nästa torsdag.
Det har varit två underbara perioder på detta bolag (med mellanlandning på ett annat av koncernens bolag) och jag har mycket med mig i form av ny kunskap och erfarenheter, roliga minnen, fina vänner och de bästa av rekommendationer.
Flera HR Managers, min gruppchef inom arbetsmiljö och kvinnan som var VD för bolaget jag utvärderade är alla individer jag hyser den största respekt och beundran inför. Känns bra att de alla erbjudit sig att vara bästa referenterna i framtiden : )

Blev halvt kidnappad på eftermiddagen till en "På återseende-fika"! Själv höll jag i mars ett "På återseende-kalas" när jag slutade och det var ju helt rätt för jag blev ju ombedd att komma tillbaka i augusti!

Fick Leilas bok "Hello cupcake" och blev mäkta glad! För er som inte följt bloggen anordnade jag en Cupcake-fest för personalen när jag återvände till bolaget efter sommaren. Hade med hjälp av en kollega fått satt upp affischer om eventet på jobb och ingen visste vem som anordnade det förrän jag dök upp på måndagsmorgonen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar