29 december 2011

Mystorsdag med Fie

Jobbade till 11:30 idag och cyklade sedan mot Värnhem för att möta upp min älskade styvdotter Fie.

Cyklade på vägen dit inom Johanna Jeppssons spettkaksbageri...

...och köpte en finfin spettekaga!
Nästa helg spenderas hos underbara D och då är det dags att träffa släkten hans för kalas! Så en skånsk delikatess för att blidka dem för att han valde en skånsk tös tyckte jag var på sin plats ; )

Inom Entré för köp av mörkblå baspolo (likadan som den svarta och röda som jag köpte i helgen) och en ny svart väska på Accent. Bild kommer snart! Hann också in till ZooAB för att handla den där julklappen som Tomten glömde lämna av till Balthazar på julafton *harkel*.

Mötte upp Fie, handlade massor med mat och mötte upp mammis som levererade julmat! Blev ju ingen i lördags men det blev juligt på kvällen ändå : )

Så här snäll är Baltis när samtalsämnet är köttbulle...

När vi kom hem bytte vi om och begav oss till stallet för ridtur! Men det hade blivit miss i planeringen och hästen var redan rastad så vi fixade i stallet och tog in dem för lite bortspyssel och mys med mjuk mule. Trevligt det också!

Väl hemma kidnappade Fie min OnePiece och fåtöljen och nu har vi soffmys på hög nivå! Ätit gott, exotisk fruktsallad väntar efter hundpromenad och sen filmen Friends with Benefits!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar