24 november 2010

Tisdagkväll i träningens tecken

17:30 igår var det dags för ett pass yoga på Heleneholm. Skönt. Jobbigt. Somnade vid avslappningen... Kom hem halv åtta, tog på extra tröja, brett pannband som även värmer öronen inköpt på vårens skidresa och tog Baltis på en löptur. Har inte sprungit på ett par månader så jag mätte inte ut någon runda utan tänkte att jag skulle springa en halvtimme ca. Men det blev 4,5 km och jag tar inte särskilt trött heller. På vägen hem var jag snabbt inne på Ica och handlade så jag hade en kasse mat på sista kilometern hem dessutom. Känns i armarna idag! Vädret var uselt men det var på något sätt ändå ok, det var skönt att vara ute själv på vägarna med regn och blåst och lite snö.

Vaknade däremot upp till ett vitt Bunkeflo och jag ska inte ens försöka beskriva Baltis oändliga lycka när han såg säsongens första snö i morse! Egentligen fick han en tjuvtitt innan läggdags igår men han fick inte promenera, bara gå ut och känna! Hispig var han :-)

Idag är vilodag från träning men det blir ju långpromenad som varje dag efter jobb. Annars tänkte jag mig disk, vattna blommor, hitta dammsugarpåsar så jag kan städa och manikyr.

1 kommentar:

  1. Vad duktig du är!
    Saknade yogan igår, var så sjukt träningssugen igår när jag satt på jobbet. Ska nog alltid ha extra träningskläder liggandes på jobbet om man får ett riktigt infall och känner att man bara MÅSTE träna fast man inte tänkt det!
    Fick verkligen intala mig själv att jag behöver vilan, det blir för mycket och är inte bra för kroppen om man inte vilar oxå. Men det är svååårt! :)
    Idag blir det däremot cirkelfys igen på J-lust!! Sen ser jag verkligen fram emot ett tufft boxpass med min nyvunna boxpartner imorrn! :)
    Ha en fantastisk dag i snön!

    SvaraRadera