9 oktober 2010

Långsam lördag

Vaknade utvilad strax efter nio och var överlycklig för det : )
Långsam morgon framför datorn följt av styrketräning hemma blev det sen förmiddag promenad med Baltis på jakt efter färg och fogmassa. Den jakten blev mindre lyckad men fick med mig sandpapper hem i alla fall!

Hämtade ut paket från Odla.nu som kom redan för en vecka sedan... busy busy. Jag klickade ju hem nya lökar för kompensationen jag fick från Odla.nu för dahliorna som inte var den färg paketen fastställt. Bonus för stor beställning var 100-p botaniska krokus!


Allium Ostrowskianum - 25 lökar


Allium Nectaroscordum (Honungslök) - 25 lökar


Tulpan Elegant Lady - 7 lökar


Tulpan Merry Go Round - 8 lökar


Tulpan Mascotte - 8 lökar


Tulpan Toronto - 30 lökar
Lilja Sheherazade - 2 lökar
Lilja Beverly Dream - 2 lökar

Lilja Chianti - 4 lökar

Vit Madonnalilja - 2 lökar
Hamnade i horisontellt läge på eftermiddagen för en powernap och cyklade därefter till affären för inköp av lite lördagsgod mat. Lagade kantarell- och västerbottenostpaj med röra av creme fraiche, rödlök och löjrom. Receptet har du HÄR!

Köpte även ingredienser till muffins men de får bakas imorgon då jag av olika anledningar blev försenad med maten och inte hann innan klockan slog filmdags...

1 kommentar:

  1. Är så glad över det receptet! Provade det redan förra året efter att du hade skrivit om det. Den är fantastiskt god! Gjorde en hemma för ett par veckor sedan senast.
    TACK för det tipset!

    SvaraRadera