20 oktober 2010

Busy bee

Igår var en ok dag på jobb, mycket att läsa och en del tid gick åt till sammanfattningen av genomgångarna i arbetsmiljölagstiftningen. Hem efter jobb och kasta in tvätt, ut med hunden och sedan hänga upp tvätt. Lagom då kom J för att hjälpa till med att köra smågrejer till nya lägenheten. Två vändor blev det med en calzone emellan direkt ur kartongen : )

Lägenheten var modern och hade öppen planlösning, kommer passa mamma perfekt både i läge och utseende. Insåg tyvärr vid körningen dit att det inte kommer bli något cyklande till jobb. Ligger utanför stan och cykelvägen dit skulle jag inte rekommendera någon som vill undvika risk för att bli överfallen pga. en öde väg.

Kände igår när jag vaknade att något var fel i svalget och under dagen kom lite småsnorighet. Idag kom mer snor, lätt huvudvärk, rosslig hals och den där mentala fördröjningen som antagligen är förstadium till feber. Händer det något tar det ett par sekunder sådär innan man reagerar.

Har inte tid!!! Måste packa och fixa workshop!

3 kommentarer:

  1. Krya på dig!

    Puss, Ma__

    SvaraRadera
  2. Tack Jenny! Jättesnällt. Vill inte låta som en usel teammate men gud så trött jag är på grupparbeten för tillfället..Så tänkte jag att innan cuppsats hade det varit gött med en kurs att fokusera på själv. Jag är dock livrädd för hela metodkursen & inbillar mig att det är det tuffaste på utbildningen. vet inte om jag överdriver det, men känns lite så nu inför iaf. jag hojtar gärna till om instud frågor, tack igen!
    Ha det så bra!
    Kram Jennie

    SvaraRadera
  3. Glad att jag kan hjälpa till lite bara.
    Det jag inte gillar med grupparbete är att jag ska bli bedömd för något jag inte själv kan styra helt över.
    Det är ju olika vad vi har fallenhet för men Stefans kursdel kändes oövervinnerlig med tanke på vilka instuderingsfrågor vi fick. Inte förrän man hade tentan framför sig kändes det som att det här fixar man ju! Det jag ansåg värst på alla tre år var bokslut, debet och kredit fattade jag men det andra var rena grekiskan för mig.
    När du kommer till c-uppsatsen kan det också vara bra att hojta till för den var en ren mardröm organisatoriskt. Ingen handledare och examinator hade samma mall att dömma efter och handledningen var för väldigt många under all kritik. Jag kan i alla fall hjälpa dig med de värsta fallgroparna.
    Nu när jag fått jobb inser jag vilken bra plattform utbildningen gett men ändå känns det som att börja från grunden för vad vet vi om vad som funkar i praktiken? Med förnuft kommer man långt men det är ändå med lite skakiga ben man vandrar och det gäller att vara ödmjuk inför allt vad man nu måste lära sig!

    SvaraRadera