14 september 2012

Manfreds dop

För några veckor sedan var det ju dop för lille Manfred och nu har jag fått lite bilder från kyrkan!


Det var meningen att jag skulle hålla honom under dopet men han ville inte alls ha det så, det var bara mamma som fungerade! Men efter själva ceremonin gick det utmärkt : ) som kompensation fick jag under veremonin torka hans huvud från dopvattnet, haha!

Märkligt nog var jag den enda i hatt i kyrkan. Trodde typ det var nästan obligatoriskt ; )


Jag fick i alla fall ett fadderbrev med hem!


Väl tillbaka i huset där middagen var blev det dags för presentöppning!


Min present var noggrannt inslagen...


I paketet låg ett egendesignat och hemmasytt lapptäcke!







I sagan Mio min Mio träffar Mio den kidnappade Millimanis mamma. Hon berättar att hon i månskenet syr en mantel till mio som ska göra honom osynlig. Hon måste sy i månskenet för att tyget ska bli en drömväv.

Så jag sydde Manfreds lapptäcke i månskenet under sommaren för att den ska bli lika magisk som Mios mantel : )


På Stiligt.se hade jag köpt en stor sparbössa i form av en silverfärgad buddha! Hade även köpt neutralt färhade ark på Panduro och klippt dem i lagon ark.


Alla gästerna fick sedan skriva en hälsning till Manfred och stoppa den i buddhan. Den får han öppna när han blir större, tyvärr kan det vara så att någon som deltog på dopet inte längre finns i livet och då kan det vara fint att läsa en hälsning från den personen!


Han fick även en tuff bil, sagoböcker, leksaker m.m. Har lite svårt för att själv se det som doppresenter men smaken är ju olika! Jag är glad för mina presenter som jag har kvar och leksaker och fick jag leksaker eller böcker så är de inte i ett skick så att de finns kvar.




Maten var underbart god! Catering från Sturup tror jag det var med italienskt tema. Det var så mycket mat så jag fick minsann take away box med hem : )

En jättefin strålande solskensvarm dag fick Mannen Manfred på sin dopdag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar