15 oktober 2011

Kontrasternas lördag


Började dagen kl 9:30 med långpromenadmed Baltis och Kajsa. Underbart men kallt väder!

Ser ut som om trädet bestämt sig för att tugga i sig taggtråden i sin strategi att fly hagen.

När vi kom hem gjorde jag äggröra och rostade mackor med mosters plommonmarmelad på. Underbart gott. Tyvärr infann sig sedan ett styck matkoma så jag sjönk ner i soffan och stannade där ca fyra timmar. Schysst nog så valde Baltis att hålla mig sällskap under powernappen så jag inte behövde känna mig alltför skyldig.

Men när vi vaknat kände jag att det fortfarande var alltför fint väder för att sitta kvar inne.

Invigde mina nya Asics GT-2160 som införskaffades på Löplabbet för ett par veckor sedan. 100+ mil med mina två år gamla har degraderat dem till promenadskor så ett par nya behövdes akut! Var verkligen inte alltför glad i färgen men de hade dem inte i annan färgställning.

Har haft latmask-uppehåll på löpningen sen i alla fall augusti så jag blev väldans tacksam för konditionen när jag kunde jogga 5 km utan större ansträngning.

Dessutom var det även dags för Baltis att få ölja med igen! Eftersom det inte var höftproblem han hade utan istället Spondylos är jogging inte ett problem för hans rygg och väldigt bra för hans viktminskning! Skönt att kunna ha sin vovvs med på löpturerna igen : )
Väl hemma orkade jag inte sätta igång med något lördags-middag-projekt så det blev en skål turkisk yoghurt med müsli, tärnat äpple och rörsockersirap. Ingen mums-faktor direkt för att vara lördag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar