28 juli 2013

Söderut

Dagen började med packning av en veckas nödvändigheter till matte och hund. Halva veckan hos mamma och sedan åker jag norrut själv i tjänsten för mänskliga rättigheter.

Efter packning blev det styrelsemöte och vidare till stallet för ridtur. Har ridit sex dagar av åtta så det är jag nöjd med : )


Hopp in i bilen och iväg till Nova i Lund innan stängning för att hämta ut en gratis bodybutter hos Bodyshop, tack för den! Blev min favoritdoft Moringa! Inte en enda parkering fanns med skugga, det var full sol överallt. Inte då att det saknades lediga platser i skuggan, det fanns inga!? Märkligt. Det fick bli nervevade rutor och att halvspringa in och ut på mindre än fem minuter. Sedan geocachade B och jag en timme innan vi körde vidare mot mamma. 


En liten macka hos mamsen (kom då på att jag bara druckit på hela dagen och kl var nästan 18..., illa med aptitlöshet i värmen) och sedan utflykt! Körde till Klagshamn, det är så fin utsikt där och gullig hamn. Och lille B fick såklart bada och svalka sig. Vilket i.o.f.s. betydde att jag fick ägna 45 min åt att föna honom torr senare. Allt för att undvika de jädrans våtexemen. Peppar peppar så har han inte haft något i sommar, måtte det så förbli.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar