21 juli 2013

Skönhetspaket

Hämtade även ett paket från Yves Rocher i fredags! Fick ju hem produkter från serien Tradition de Hammam för någon vecka sedan och förälskade mig totalt i arganbalsamet. Doftar fantastiskt gott av bl.a. apelsinblomma och smälter direkt in i huden och man blir sådär silkeslen! Gick in på hemsidan för att köpa en större förpackning och upptäckte till min förtjusning att hela serien fanns med i deras sommarrea! Så jag köpte två till priset av en...

Det blev även en duschtvål med syréndoft och aloe vera från ekologiska odlingar (helt ok doft men inte som att sticka näsan i en syrénbuske) och en uppfriskande 3-minuters ansiktsmask med citronolja och trollhasselvatten. En duschgelé med doft av gardenia (en av mina favoritdofter) fick också följa med hem och som tack för beställningen fick man en gratis stor flaska duschtvål med olivolja från Provance och ekologiskt trollhasselvatten. 

Man fick även en billig strassring som åkte direkt i soporna : ( 

Jag handlade en del från Yves Rocher när jag var yngre men har under de senare åren haft lite inställningen att det inte är bra produkter. Men efter att ha testat Tradition de Hammam har jag insett att det i detta fallet varit helt fel. Fast jag byter aldrig bort Clinique : )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar