12 april 2011

Day spent in Malmoe

Mellan 9-10:15 var jag på uppstartmöte och uppdraget på huvudkontoret kommerbli en spännande utmaning, älskar att arbeta själv och ta hjälp av andra när det behövs framför att hela tiden jobba mot någon/några genom att i någon form serva. Självständigt är roligast men en kombination hade också varit toppen. Typ jobba som assistent åt en eldsjälad HR-chef och samtidigt ha egna ansvarsområden.

Hur som, fick en mycket bra känsla när jag samtalade med min framtida chef, en klok kvinna som verkar vara ödmjuk inför andras kunskaper och erfarenheter. Tyvärr visar många medelålders kvinnor i chefsposition agg gentemot yngre kvinnor av olika anledningar istället för att stolt dela med sig av sina egna kunskaper och erfarenheter och låta den yngre generationen växa.

Halv elva mötte jag upp mamma och vi strosade runt i lite affärer innan det halv tolv var dags för mammas favoritmat, asiatisk buffé på Rose Garden. Det krulliga fläsket, lax nigirin och de friterade bananerna med sirap är bäst.

Sen lekte mamma en lång stund inne på Hansacompagniet. När man trampade på golvet som föreställde en damm blev det ringar på "vattnet", började skvalpa och fiskarna flydde från fötterna.

Inne på Bokia blev jag sugen på denna boken om att gjuta i betong. Snart börjar ju den säsongen...

På Panduro köpte jag en hink mosaikcement till ett renoveringsprojekt som varit på paus medans jag bott i stan... och material till ett armband jag lovat en kollega och nya band med formbar kant till smyckesrosetter.

Handlade på Ica innan jag tog bussen hem och hittade denna som jag blivit så sugen på att testa när jag sett reklamen...
Blev en fin liten stjärna! Min toalettstol är så dum att sätta vanliga doftfräschare i, kanten är för bred och de sitter därför dåligt. Denna är ju perfekt och håller ca 700 spolningar och en förpackning innehåller sex stycken stjärnor att klicka ut.

I morse när jag cyklade till bussen var det väldigt fint väder. I Malmö vid 10 regnade det och fortsatte sedan hela dagen. Tänkte förhoppningsfullt att det skulle vara sol i min lilla by men det sket sig fullständigt.
Drip drop efter 4 km cykling på lerig grusväg med dum granne som körde förbi så fort att han lerstänkte ner hela min outfit. Tack : )

Blev helt annan outfit när Baltis skulle promeneras...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar